Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wytrawne gofry podane z boczkiem, jajkiem sadzonym i serem cheddar, polane syropem klonowym. Pyszny, choć dość nietypowy przepis
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 1578
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38574
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1317
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 1578
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38574
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1317
Składniki
Mleko, 2 jajka, mąkę, cukier, proszek do pieczzenia, sól, zioła i 1 łyżkę oleju mieszamy i odstawiamy na 10 minut. Po tym czasie sprawdzamy czy ciasto nie jest za gęste i ewentualnie dodajemy do niego trochę wody. Gofry pieczemy w gofrownicy, aż do zarumienienia. Na gorące gofry kładziemy paster sera. Przykrywamy podsmażonym plastrem boczku i sadzonym jajkiem. Na końcu polewamy syropem klonowym. Podajemy od razu - gorące są najlepsze!
Mleko, 2 jajka, mąkę, cukier, proszek do pieczzenia, sól, zioła i 1 łyżkę oleju mieszamy i odstawiamy na 10 minut. Po tym czasie sprawdzamy czy ciasto nie jest za gęste i ewentualnie dodajemy do niego trochę wody. Gofry pieczemy w gofrownicy, aż do zarumienienia. Na gorące gofry kładziemy paster sera. Przykrywamy podsmażonym plastrem boczku i sadzonym jajkiem. Na końcu polewamy syropem klonowym. Podajemy od razu - gorące są najlepsze!