Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wytrawne gofry podane z boczkiem, jajkiem sadzonym i serem cheddar, polane syropem klonowym. Pyszny, choć dość nietypowy przepis
Zachciało mi się po śniadaniu zjeść coś co jest związane z owocami. Po krótk...
Odsłon: 55
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 41
Przygotowywanie pierogów może być czasochłonne, ale z tym prostym farszem pój...
Odsłon: 11378
Zachciało mi się po śniadaniu zjeść coś co jest związane z owocami. Po krótk...
Odsłon: 55
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 41
Przygotowywanie pierogów może być czasochłonne, ale z tym prostym farszem pój...
Odsłon: 11378
Składniki
Mleko, 2 jajka, mąkę, cukier, proszek do pieczzenia, sól, zioła i 1 łyżkę oleju mieszamy i odstawiamy na 10 minut. Po tym czasie sprawdzamy czy ciasto nie jest za gęste i ewentualnie dodajemy do niego trochę wody. Gofry pieczemy w gofrownicy, aż do zarumienienia. Na gorące gofry kładziemy paster sera. Przykrywamy podsmażonym plastrem boczku i sadzonym jajkiem. Na końcu polewamy syropem klonowym. Podajemy od razu - gorące są najlepsze!
Mleko, 2 jajka, mąkę, cukier, proszek do pieczzenia, sól, zioła i 1 łyżkę oleju mieszamy i odstawiamy na 10 minut. Po tym czasie sprawdzamy czy ciasto nie jest za gęste i ewentualnie dodajemy do niego trochę wody. Gofry pieczemy w gofrownicy, aż do zarumienienia. Na gorące gofry kładziemy paster sera. Przykrywamy podsmażonym plastrem boczku i sadzonym jajkiem. Na końcu polewamy syropem klonowym. Podajemy od razu - gorące są najlepsze!