Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wytrawne gofry podane z boczkiem, jajkiem sadzonym i serem cheddar, polane syropem klonowym. Pyszny, choć dość nietypowy przepis
Przepyszne połączenie smaków.
Odsłon: 22
Proste do przygotowania, pełne smaku połączenie delikatnego mięsa z polędwicz...
Odsłon: 127
Gulasz ugotowany z łopatki wieprzowej podany z ugotowanymi ziemniakami i mary...
Odsłon: 468
Jej kremowość pesto z makaronem.
Odsłon: 112
Przepyszne połączenie smaków.
Odsłon: 22
Proste do przygotowania, pełne smaku połączenie delikatnego mięsa z polędwicz...
Odsłon: 127
Gulasz ugotowany z łopatki wieprzowej podany z ugotowanymi ziemniakami i mary...
Odsłon: 468
Jej kremowość pesto z makaronem.
Odsłon: 112
Składniki
Mleko, 2 jajka, mąkę, cukier, proszek do pieczzenia, sól, zioła i 1 łyżkę oleju mieszamy i odstawiamy na 10 minut. Po tym czasie sprawdzamy czy ciasto nie jest za gęste i ewentualnie dodajemy do niego trochę wody. Gofry pieczemy w gofrownicy, aż do zarumienienia. Na gorące gofry kładziemy paster sera. Przykrywamy podsmażonym plastrem boczku i sadzonym jajkiem. Na końcu polewamy syropem klonowym. Podajemy od razu - gorące są najlepsze!
Mleko, 2 jajka, mąkę, cukier, proszek do pieczzenia, sól, zioła i 1 łyżkę oleju mieszamy i odstawiamy na 10 minut. Po tym czasie sprawdzamy czy ciasto nie jest za gęste i ewentualnie dodajemy do niego trochę wody. Gofry pieczemy w gofrownicy, aż do zarumienienia. Na gorące gofry kładziemy paster sera. Przykrywamy podsmażonym plastrem boczku i sadzonym jajkiem. Na końcu polewamy syropem klonowym. Podajemy od razu - gorące są najlepsze!