Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy zostają nam bułki lub weka, aż żal wyrzucać, a w innym wydaniu smakują wyśmienicie!!
Ten przepis to idealna propozycja na słodkie śniadanie lub deser, który zachw...
Odsłon: 61
Niezwykle puszyste kotlety mielone z łopatki zanurzone w maślanych pieczarkac...
Odsłon: 116
Nie chcę się powtarzać z łososiem, powiem tylko, że jedni go kochają, a drudz...
Odsłon: 82
Krem przygotowany do ciasta na święto dziadka. Krem śmietankowy z mascarpone...
Odsłon: 173
Ten przepis to idealna propozycja na słodkie śniadanie lub deser, który zachw...
Odsłon: 61
Niezwykle puszyste kotlety mielone z łopatki zanurzone w maślanych pieczarkac...
Odsłon: 116
Nie chcę się powtarzać z łososiem, powiem tylko, że jedni go kochają, a drudz...
Odsłon: 82
Krem przygotowany do ciasta na święto dziadka. Krem śmietankowy z mascarpone...
Odsłon: 173
Składniki
Pokrojone na średniej grubości kanapki bułki lub weki moczymy w mleku do którego dodajemy cukier wanilinowy, a w drugim naczyniu ubijamy jajka.
Namoczone kanapeczki następnie moczymy w jajku i przekładamy na rozgrzana patelnię z masłem. Tak przypiekamy do złotego koloru ;)
Kiedy są już gotowe posypujemy cukrem pudrem ;) wg uznania. Do popicia polecam mleko! Smacznego!!