Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy zostają nam bułki lub weka, aż żal wyrzucać, a w innym wydaniu smakują wyśmienicie!!
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14254
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19396
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13112
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1760
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14254
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19396
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13112
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1760
Składniki
Pokrojone na średniej grubości kanapki bułki lub weki moczymy w mleku do którego dodajemy cukier wanilinowy, a w drugim naczyniu ubijamy jajka.
Namoczone kanapeczki następnie moczymy w jajku i przekładamy na rozgrzana patelnię z masłem. Tak przypiekamy do złotego koloru ;)
Kiedy są już gotowe posypujemy cukrem pudrem ;) wg uznania. Do popicia polecam mleko! Smacznego!!