Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy zostają nam bułki lub weka, aż żal wyrzucać, a w innym wydaniu smakują wyśmienicie!!
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1610
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 633
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1610
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 633
Składniki
Pokrojone na średniej grubości kanapki bułki lub weki moczymy w mleku do którego dodajemy cukier wanilinowy, a w drugim naczyniu ubijamy jajka.
Namoczone kanapeczki następnie moczymy w jajku i przekładamy na rozgrzana patelnię z masłem. Tak przypiekamy do złotego koloru ;)
Kiedy są już gotowe posypujemy cukrem pudrem ;) wg uznania. Do popicia polecam mleko! Smacznego!!