Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
blender z kielichem lub maszynka z drobnym oczkiem
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19333
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13074
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1728
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232192
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19333
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13074
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1728
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232192
Składniki
Grzyby leśne po rozmrożeniu stracą większość wody. Użyłam opieniek, i podgrzybków. Można użyć pieczarek, odparowywanie zajmie dłużej. Na oleju lekko rumieni się cebulę, potem dodaje się grzyby. Gdy resztka wody zniknie i grzyby zaczną się rumienić można dodać przeciśnięty czosnek i po chwili sos sojowy dla smaku. Grzyby jeszcze doprawia się pieprzem i solą i gotowe. Grzyby można zmielić w maszynce na drobnym oczku lub w kielichu do blendowania ale nie na gładką masę.
Smacznego :)