Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
blender z kielichem lub maszynka z drobnym oczkiem
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 208
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 61
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 16
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 96
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 208
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 61
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 16
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 96
Składniki
Grzyby leśne po rozmrożeniu stracą większość wody. Użyłam opieniek, i podgrzybków. Można użyć pieczarek, odparowywanie zajmie dłużej. Na oleju lekko rumieni się cebulę, potem dodaje się grzyby. Gdy resztka wody zniknie i grzyby zaczną się rumienić można dodać przeciśnięty czosnek i po chwili sos sojowy dla smaku. Grzyby jeszcze doprawia się pieprzem i solą i gotowe. Grzyby można zmielić w maszynce na drobnym oczku lub w kielichu do blendowania ale nie na gładką masę.
Smacznego :)