Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
blender z kielichem lub maszynka z drobnym oczkiem
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 792
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 7027
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8638
To prosty przepis, który z łatwością przygotujesz nawet po pracy. Twoja frytk...
Odsłon: 308
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 792
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 7027
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8638
To prosty przepis, który z łatwością przygotujesz nawet po pracy. Twoja frytk...
Odsłon: 308
Składniki
Grzyby leśne po rozmrożeniu stracą większość wody. Użyłam opieniek, i podgrzybków. Można użyć pieczarek, odparowywanie zajmie dłużej. Na oleju lekko rumieni się cebulę, potem dodaje się grzyby. Gdy resztka wody zniknie i grzyby zaczną się rumienić można dodać przeciśnięty czosnek i po chwili sos sojowy dla smaku. Grzyby jeszcze doprawia się pieprzem i solą i gotowe. Grzyby można zmielić w maszynce na drobnym oczku lub w kielichu do blendowania ale nie na gładką masę.
Smacznego :)