Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Powstała po tym, jak tradycyjnie zajrzałam na jeden z moich ulubionych blogów R'n'G Kitchen. Ta pasta podkręca smak nie tylko kanapek z wędliną czy jajkiem, ale również świetnie sprawdza się jako sos do sałatek na bazie świeżych warzyw. Przepis na taką sałatkę w niedalekiej przyszłości pojawi się na moim blogu. Póki co Kochani musicie zadowolić się przepisem na pastę z awokado. Polecam :)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8204
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 431
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8204
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 431
Składniki
Awokado kroimy na pół, usuwamy pestkę. Miąższ, po oddzieleniu od skórki, łączymy z serem feta i jogurtem. Składniki pasty blendujemy i... gotowe. Prawda, że proste? Smacznego.