Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Powstała po tym, jak tradycyjnie zajrzałam na jeden z moich ulubionych blogów R'n'G Kitchen. Ta pasta podkręca smak nie tylko kanapek z wędliną czy jajkiem, ale również świetnie sprawdza się jako sos do sałatek na bazie świeżych warzyw. Przepis na taką sałatkę w niedalekiej przyszłości pojawi się na moim blogu. Póki co Kochani musicie zadowolić się przepisem na pastę z awokado. Polecam :)
Ta aromatyczna zupa z cieciorki rozgrzewa, syci i zachwyca głębią smaku. Świe...
Odsłon: 11417
Mięso z udzików w przyprawach podane z jędrnym brokułem.
Odsłon: 186
Ta aromatyczna zupa z cieciorki rozgrzewa, syci i zachwyca głębią smaku. Świe...
Odsłon: 11417
Mięso z udzików w przyprawach podane z jędrnym brokułem.
Odsłon: 186
Składniki
Awokado kroimy na pół, usuwamy pestkę. Miąższ, po oddzieleniu od skórki, łączymy z serem feta i jogurtem. Składniki pasty blendujemy i... gotowe. Prawda, że proste? Smacznego.