Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycja wytwarzania serów twarogowych w Wielkopolsce jest długa. Gzik wielkopolski przygotowuje się z sera twarogowego (zapraszam do mojego przepisu „Twaróg domowy (z mleka mikrofiltrowanego ze sklepu)”) z dodatkiem śmietanki, szczypiorku i cebulki oraz rzodkiewek. Stanowi dodatek do kanapek lub do ziemniaków (do obiadu).
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5799
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1131
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1193
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5799
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1131
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1193
Składniki
Ser rozdrobnić.
Dodać śmietankę i przyprawy oraz pokrojoną w kostkę cebulkę i rzodkiewkę oraz posiekany szczypiorek.
Dokładnie wymieszać.