Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wędlina sama się robi.
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19776
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2911
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4013
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 653
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19776
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2911
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4013
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 653
Składniki
Gotowałam rosół, a mięso chciałam wykorzystać na kanapki. Gotowałam 1,5 h. Łapki dałam dla dodatkowego żelu a poza tym można je objeść.
Mięso wyjęłam i obsypałam ulubionymi przyprawami. Chili i majerankiem.
Mięso z udźca czy golonki jest wystarczająco kleiste aby się samo zestaliło. Zawinęłam je ciasno w folię spożywczą i schowałam na noc do lodówki. Oczywiście mięso nie będzie się trzymać razem jak ze sklepu czy z szynkowara ale taka metoda na szybko jest wystarczająca na domowe potrzeby.
Smacznego :)