Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wędlina sama się robi.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2411
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4558
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1639
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 498
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2411
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4558
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1639
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 498
Składniki
Gotowałam rosół, a mięso chciałam wykorzystać na kanapki. Gotowałam 1,5 h. Łapki dałam dla dodatkowego żelu a poza tym można je objeść.
Mięso wyjęłam i obsypałam ulubionymi przyprawami. Chili i majerankiem.
Mięso z udźca czy golonki jest wystarczająco kleiste aby się samo zestaliło. Zawinęłam je ciasno w folię spożywczą i schowałam na noc do lodówki. Oczywiście mięso nie będzie się trzymać razem jak ze sklepu czy z szynkowara ale taka metoda na szybko jest wystarczająca na domowe potrzeby.
Smacznego :)