Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wędlina sama się robi.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11368
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1217
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11905
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1893
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11368
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1217
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11905
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1893
Składniki
Gotowałam rosół, a mięso chciałam wykorzystać na kanapki. Gotowałam 1,5 h. Łapki dałam dla dodatkowego żelu a poza tym można je objeść.
Mięso wyjęłam i obsypałam ulubionymi przyprawami. Chili i majerankiem.
Mięso z udźca czy golonki jest wystarczająco kleiste aby się samo zestaliło. Zawinęłam je ciasno w folię spożywczą i schowałam na noc do lodówki. Oczywiście mięso nie będzie się trzymać razem jak ze sklepu czy z szynkowara ale taka metoda na szybko jest wystarczająca na domowe potrzeby.
Smacznego :)