Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jabłuszka pachnące cynamonem doskonałe na deser i małe śniadanko do filiżanki kawki albo kakao
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 1831
Polecam. Dużo dobra, domowe jedzenie.
Odsłon: 48
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 1831
Polecam. Dużo dobra, domowe jedzenie.
Odsłon: 48
Składniki
Jabłka obrać i pokroić na grube plastry,następnie z plastrów wyciąć gniazda nasienne(ja to robię takim metalowym biwakowym kieliszkiem)i skropić jabłka sokiem zcytryny.Jajko,mleko,makę,cynamon,cukier i proszek zmiksować.Jabłka moczyć w cieście i smażyć z obydwu stron,gorące posypać cukrem.Życzę smacznego.