Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bułeczki z dietetycznym nadzieniem.
Delikatny filet z dorsza otulony sosem z natki pietruszki.
Odsłon: 134
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 2684
W truskawkowym sezonie nie może zabraknąć takiego klasyczka jak makaron z tru...
Odsłon: 281
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 2635
Delikatny filet z dorsza otulony sosem z natki pietruszki.
Odsłon: 134
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 2684
W truskawkowym sezonie nie może zabraknąć takiego klasyczka jak makaron z tru...
Odsłon: 281
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 2635
Składniki
Wykonanie farszu: Kaszę ugotować zgodnie z opisem na opakowaniu , wystudzić, wbić jajko, przyprawić według smaku i dokładnie wymieszać. Wykonanie: Mąkę posiekać z masłem, żółtkami, maślanką, solą, dodać rozdrobnione drożdże i wyrobić ciasto. Przełożyć do lodówki na godzinę, po czym rozwałkować na stolnicy posypanej mąką, wycinać szklanka kółeczka. Kłaść przygotowany farsz, zlepiać bułeczki. Ułożyć na formie wyłożone papierem do pieczenia i piec w temperaturze 180 stopni przez około 40 minut na złoty kolor.