Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bułeczki z dietetycznym nadzieniem.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7548
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2569
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7548
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2569
Składniki
Wykonanie farszu: Kaszę ugotować zgodnie z opisem na opakowaniu , wystudzić, wbić jajko, przyprawić według smaku i dokładnie wymieszać. Wykonanie: Mąkę posiekać z masłem, żółtkami, maślanką, solą, dodać rozdrobnione drożdże i wyrobić ciasto. Przełożyć do lodówki na godzinę, po czym rozwałkować na stolnicy posypanej mąką, wycinać szklanka kółeczka. Kłaść przygotowany farsz, zlepiać bułeczki. Ułożyć na formie wyłożone papierem do pieczenia i piec w temperaturze 180 stopni przez około 40 minut na złoty kolor.