Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka usmażone w plastrach czerwonej papryki i w parówce. Pyszne danie na śniadanie.
Zdrowe, smaczne pierogi w których nadzienie nadaje im wyjątkowy smak.
Odsłon: 120
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1188
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 31227
Sernik baskijski to zdecydowanie petarda, a sernik baskijski pistacjowy to po...
Odsłon: 3645
Prawdziwa włoska carbonara Magdy Gessler nie wymaga wielu składników, aby był...
Odsłon: 4621
Proste, dość szybkie, bardzo smaczne. Niby znane ale jednak nieco inne.
Odsłon: 8126
Zdrowe, smaczne pierogi w których nadzienie nadaje im wyjątkowy smak.
Odsłon: 120
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1188
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 31227
Sernik baskijski to zdecydowanie petarda, a sernik baskijski pistacjowy to po...
Odsłon: 3645
Prawdziwa włoska carbonara Magdy Gessler nie wymaga wielu składników, aby był...
Odsłon: 4621
Proste, dość szybkie, bardzo smaczne. Niby znane ale jednak nieco inne.
Odsłon: 8126
Składniki
Plastry papryki i parówkę smażymy z obu stron, gdy są odpowiednio usmażone wbijamy w środki papryk i parówki jajka, solimy do smaku i posypujemy koperkiem. Smażymy pod przykryciem do momentu ścięcia się jajek. Podajemy według swoich upodobań z pieczywem. Smacznego !!!