Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka usmażone w plastrach czerwonej papryki i w parówce. Pyszne danie na śniadanie.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5209
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 789
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11597
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5018
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1259
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5209
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 789
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11597
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5018
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1259
Składniki
Plastry papryki i parówkę smażymy z obu stron, gdy są odpowiednio usmażone wbijamy w środki papryk i parówki jajka, solimy do smaku i posypujemy koperkiem. Smażymy pod przykryciem do momentu ścięcia się jajek. Podajemy według swoich upodobań z pieczywem. Smacznego !!!