Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka usmażone w plastrach czerwonej papryki i w parówce. Pyszne danie na śniadanie.
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 224
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1121
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 224
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1121
Składniki
Plastry papryki i parówkę smażymy z obu stron, gdy są odpowiednio usmażone wbijamy w środki papryk i parówki jajka, solimy do smaku i posypujemy koperkiem. Smażymy pod przykryciem do momentu ścięcia się jajek. Podajemy według swoich upodobań z pieczywem. Smacznego !!!