Do góry

Śniadania Przepis na:

Jajeczka z kurkami w sosie tatarskim

Jajeczka  z kurkami w sosie tatarskim

Autor:

Przepisów i artykułów: 519 Ocena: 10183

Dodano:

Odsłon: 242

Jaja przepiórcze są idealne na Świąteczne Śniadanie.

Składniki

1-2 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Ugotowałam jaja przepiórcze, włożyłam je do zimnej osolonej wody i od momentu zagotowania trzymałam je 3 minuty.

    Zmieszałam majonez ze śmietaną i musztardą. Dodałam przyprawy, bardzo drobno pokrojona cebulę i kurki.

    Jaj przepiórki smakują tak samo jak kurze a są niezwykle zdrowe. Do tego tak małą porcję każdy chętnie spróbuje.

    Smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (37)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń