Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jaja przepiórcze są idealne na Świąteczne Śniadanie.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8642
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 598
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8642
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 598
Składniki
Ugotowałam jaja przepiórcze, włożyłam je do zimnej osolonej wody i od momentu zagotowania trzymałam je 3 minuty. Zmieszałam majonez ze śmietaną i musztardą. Dodałam przyprawy, bardzo drobno pokrojona cebulę i kurki. Jaj przepiórki smakują tak samo jak kurze a są niezwykle zdrowe. Do tego tak małą porcję każdy chętnie spróbuje. Smacznego :)