Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj moja kolejna pasta jajeczna z papryką konserwową, korniszonem i szczypiorkiem. Pasta szybka, łatwe i smaczna. Polecam
garnek, nóż, tarka, łyżka, miska,
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85314
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2607
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 10044
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4116
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7164
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85314
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2607
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 10044
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4116
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7164
Składniki
Ugotowane na twardo jajka obrać , a następnie zetrzeć na tarce o dużych oczkach, korniszony również zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Paprykę konserwową pokroić w drobną kostkę, a szczypiorek drobno posiekać. Wszystkie składniki włożyć do miski doprawić solą i pieprzem do smaku, połączyć z majonezem. Całość posypać posiekanym szczypiorkiem.
Pasta gotowa do spożycia.
Jajka i korniszony zetrzeć na tarce.
Dodać pozostałe składniki , majonez i wymieszać.
Pasta gotowa do podania.