Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj pasta do pieczywa ,pasta z jajek i startego na tarce sera żółtego z majonezem i dodatkiem chrzanu tartego. Polecam
tarka, garnek, miska, łyżka , widelec,
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3966
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415464
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2566
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3966
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415464
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2566
Składniki
Jajka ugotować na twardo z dodatkiem soli, po ugotowaniu obrać , zetrzeć na tarce o dużych oczkach lub rozgnieść widelcem, dodać starty na małych oczkach tarki ser żółty, doprawić do smaku pieprzem i solą, połączyć z majonezem i chrzanem. Całość wymieszać do połączenia składników. Opcjonalnie posypać posiekanym szczypiorkiem lub cebulką zieloną. Smacznego
Ser zetrzeć.
Jajka ugotować na twardo.
Doprawić do smaku i połączyć z majonezem.
Pasta jajeczna serowa gotowa do podania.