Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj pasta do pieczywa ,pasta z jajek i startego na tarce sera żółtego z majonezem i dodatkiem chrzanu tartego. Polecam
tarka, garnek, miska, łyżka , widelec,
Domowe bułki z pękającą skórką to najlepsze i najtańsze pieczywo Takie przygo...
Odsłon: 311
Zupa wyrazista w smaku. Dobrze smakuje z kaszą gryczaną.
Odsłon: 390
Placki kakaowe ze startymi jabłkami na obiad lub podwieczorek.
Odsłon: 245
Domowe bułki z pękającą skórką to najlepsze i najtańsze pieczywo Takie przygo...
Odsłon: 311
Zupa wyrazista w smaku. Dobrze smakuje z kaszą gryczaną.
Odsłon: 390
Placki kakaowe ze startymi jabłkami na obiad lub podwieczorek.
Odsłon: 245
Składniki
Jajka ugotować na twardo z dodatkiem soli, po ugotowaniu obrać , zetrzeć na tarce o dużych oczkach lub rozgnieść widelcem, dodać starty na małych oczkach tarki ser żółty, doprawić do smaku pieprzem i solą, połączyć z majonezem i chrzanem. Całość wymieszać do połączenia składników. Opcjonalnie posypać posiekanym szczypiorkiem lub cebulką zieloną. Smacznego
Ser zetrzeć.
Jajka ugotować na twardo.
Doprawić do smaku i połączyć z majonezem.
Pasta jajeczna serowa gotowa do podania.