Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj pasta do pieczywa ,pasta z jajek i startego na tarce sera żółtego z majonezem i dodatkiem chrzanu tartego. Polecam
tarka, garnek, miska, łyżka , widelec,
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 46
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 46
Składniki
Jajka ugotować na twardo z dodatkiem soli, po ugotowaniu obrać , zetrzeć na tarce o dużych oczkach lub rozgnieść widelcem, dodać starty na małych oczkach tarki ser żółty, doprawić do smaku pieprzem i solą, połączyć z majonezem i chrzanem. Całość wymieszać do połączenia składników. Opcjonalnie posypać posiekanym szczypiorkiem lub cebulką zieloną. Smacznego
Ser zetrzeć.
Jajka ugotować na twardo.
Doprawić do smaku i połączyć z majonezem.
Pasta jajeczna serowa gotowa do podania.