Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj pasta do pieczywa ,pasta z jajek i startego na tarce sera żółtego z majonezem i dodatkiem chrzanu tartego. Polecam
tarka, garnek, miska, łyżka , widelec,
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1306
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 36664
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 3786
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 558
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 2973
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1306
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 36664
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 3786
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 558
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 2973
Składniki
Jajka ugotować na twardo z dodatkiem soli, po ugotowaniu obrać , zetrzeć na tarce o dużych oczkach lub rozgnieść widelcem, dodać starty na małych oczkach tarki ser żółty, doprawić do smaku pieprzem i solą, połączyć z majonezem i chrzanem. Całość wymieszać do połączenia składników. Opcjonalnie posypać posiekanym szczypiorkiem lub cebulką zieloną. Smacznego
Ser zetrzeć.
Jajka ugotować na twardo.
Doprawić do smaku i połączyć z majonezem.
Pasta jajeczna serowa gotowa do podania.