Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzień należy zacząć od sycącego, pełnowartościowego śniadania, które doda nam energii i chęci do działania. Świetnym pomysłem będzie przyrządzenie jajecznicy z ulubionymi dodatkami. Poniżej przedstawiamy wam przepis na iście królewską jajecznicę pełną kolorowych warzyw i innych, ciekawych dodatków.
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 87
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1690
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 30
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1581
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 87
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1690
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 30
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1581
Składniki
Na patelni rozgrzewamy masło.
Cebulę obieramy z łupin, kroimy w drobną kostkę, przerzucamy na patelnię i podsmażamy na złoty kolor.
Paprykę myjemy, kroimy i dorzucamy do cebuli. Następnie na patelnie trafiają: pokrojona w kostkę szynka oraz pomidor. Warzywa podsmażamy przez około 5 minut - do miękkości.
Warzywa doprawiamy solą i pieprzem. Na koniec dodajemy rozbełtane jajka. Jajecznicę mieszamy, ściągamy z palnika, posypujemy żółtym serem. Gotową możemy posypać szczypiorkiem lub świeżym koperkiem. Smacznego!