Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lepszej jajecznicy nie jadłam,nie ma jak wykonanie po polsku ...co tradycja to tradycja...Chrupiąca cukinia ,ciągnący ser do tego świeża bułka i kiszony ogórek ..czego chcieć więcej? Serdecznie polecam:)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8128
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 403
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8128
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 403
Składniki
Pokrojoną cukinię wraz z łupką podsmażyć na maśle na złoty kolor.
Do usmażonej cukinii wbić 3-4 jajka to zależy jaką porcję zrobicie. Posolić i popieprzyć,zamieszać przez moment i odrazu dać tarty ser,on moment się rozpuści i jajecznica będzie gotowa. Podawać z pieczywem jakąs sałatką lub warzywami jakie lubicie:)
Smacznego życzę!