Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lepszej jajecznicy nie jadłam,nie ma jak wykonanie po polsku ...co tradycja to tradycja...Chrupiąca cukinia ,ciągnący ser do tego świeża bułka i kiszony ogórek ..czego chcieć więcej? Serdecznie polecam:)
Prawie ostatnie zebrane bakłażany przeznaczyłam na klasyczne sycylijskie dani...
Odsłon: 4542
Makaron penne podany z sosem wieprzowym z łopatki.
Odsłon: 17
Prawie ostatnie zebrane bakłażany przeznaczyłam na klasyczne sycylijskie dani...
Odsłon: 4542
Makaron penne podany z sosem wieprzowym z łopatki.
Odsłon: 17
Składniki
Pokrojoną cukinię wraz z łupką podsmażyć na maśle na złoty kolor.
Do usmażonej cukinii wbić 3-4 jajka to zależy jaką porcję zrobicie. Posolić i popieprzyć,zamieszać przez moment i odrazu dać tarty ser,on moment się rozpuści i jajecznica będzie gotowa. Podawać z pieczywem jakąs sałatką lub warzywami jakie lubicie:)
Smacznego życzę!