Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy sezon na kurki grzechem byłoby nie zrobić takiej jajecznicy
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 336
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 242
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1373
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 336
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 242
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1373
Składniki
Najpierw należy przygotować kurki - oczyścić z resztek runa leśnego. Większe kurki pokroić w drobną kostkę. Najlepiej jeśli mamy malutkie kurki wówczas dodajemy całe.
Na patelni rozpuszczamy masło
Do rozpuszczonego masła dodajemy kurki. przysmażamy na małym ogniu kilka minut aż odparuje sok który wycieknie z kurek
Gdy kurki będą gotowe wbijamy jajka i solimy do smaku.
Smacznego