Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy sezon na kurki grzechem byłoby nie zrobić takiej jajecznicy
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2466
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 61
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 150
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 723
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2466
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 61
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 150
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 723
Składniki
Najpierw należy przygotować kurki - oczyścić z resztek runa leśnego. Większe kurki pokroić w drobną kostkę. Najlepiej jeśli mamy malutkie kurki wówczas dodajemy całe.
Na patelni rozpuszczamy masło
Do rozpuszczonego masła dodajemy kurki. przysmażamy na małym ogniu kilka minut aż odparuje sok który wycieknie z kurek
Gdy kurki będą gotowe wbijamy jajka i solimy do smaku.
Smacznego