Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli nie lubisz bardzo ściętej jajecznicy, dodaj do niej mleko i smaż bez tłuszczu, wyjdzie idealna.
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1592
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 499
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1592
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 499
Składniki
Do miski wbij jajka i roztrzep za pomocą trzepaczki. Następnie dolej mleka i energicznie zamieszaj.
Powstałą masę jajeczną wylej na rozgrzaną patelnię. Mieszaj do momentu ścięcia się białka.
Gotową jajecznicę wyłóż na talerz i posól.