Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli nie lubisz bardzo ściętej jajecznicy, dodaj do niej mleko i smaż bez tłuszczu, wyjdzie idealna.
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 598
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 43
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 872
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 598
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 43
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 872
Składniki
Do miski wbij jajka i roztrzep za pomocą trzepaczki. Następnie dolej mleka i energicznie zamieszaj.
Powstałą masę jajeczną wylej na rozgrzaną patelnię. Mieszaj do momentu ścięcia się białka.
Gotową jajecznicę wyłóż na talerz i posól.