Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli nie lubisz bardzo ściętej jajecznicy, dodaj do niej mleko i smaż bez tłuszczu, wyjdzie idealna.
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 799
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425180
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10736
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 799
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425180
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10736
Składniki
Do miski wbij jajka i roztrzep za pomocą trzepaczki. Następnie dolej mleka i energicznie zamieszaj.
Powstałą masę jajeczną wylej na rozgrzaną patelnię. Mieszaj do momentu ścięcia się białka.
Gotową jajecznicę wyłóż na talerz i posól.