Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli nie lubisz bardzo ściętej jajecznicy, dodaj do niej mleko i smaż bez tłuszczu, wyjdzie idealna.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5067
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13627
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5892
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7709
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5067
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13627
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5892
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7709
Składniki
Do miski wbij jajka i roztrzep za pomocą trzepaczki. Następnie dolej mleka i energicznie zamieszaj.
Powstałą masę jajeczną wylej na rozgrzaną patelnię. Mieszaj do momentu ścięcia się białka.
Gotową jajecznicę wyłóż na talerz i posól.