Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli nie lubisz bardzo ściętej jajecznicy, dodaj do niej mleko i smaż bez tłuszczu, wyjdzie idealna.
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 197
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3090
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 936
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 689
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 197
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3090
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 936
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 689
Składniki
Do miski wbij jajka i roztrzep za pomocą trzepaczki. Następnie dolej mleka i energicznie zamieszaj.
Powstałą masę jajeczną wylej na rozgrzaną patelnię. Mieszaj do momentu ścięcia się białka.
Gotową jajecznicę wyłóż na talerz i posól.