Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moje dzisiejsze śniadanie to jajecznica przygotowana z ulubionymi warzywami. Prosta w przygotowaniu , smaczna i sycąca podana z grzankami . Polecam
patelnia, nóż, widelec, garnuszek, łyżka,
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 69011
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 69011
Składniki
Masło roztopić, dodać obrane pokrojone w kostkę pieczarki podsmażyć. Do podsmażonych pieczarek dodać szpinak, szczyptę soli i smażyć około 5 minut. Do usmażonych jajek dodać rozbełtane jajka z dodatkiem szczypty soli i pieprzu do smaku. Wszystko wymieszać i smażyć do ścięcia jajek. Wierzch posypać posiekanym szczypiorkiem. Podawać z grzankami. Smacznego
Jajecznica gotowa do podania.