Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moje dzisiejsze śniadanie to jajecznica przygotowana z ulubionymi warzywami. Prosta w przygotowaniu , smaczna i sycąca podana z grzankami . Polecam
patelnia, nóż, widelec, garnuszek, łyżka,
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 180
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 50
Żeberka duszone to długo gotowane mięso, które po przygotowaniu rozpływają si...
Odsłon: 1117
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 389
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 180
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 50
Żeberka duszone to długo gotowane mięso, które po przygotowaniu rozpływają si...
Odsłon: 1117
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 389
Składniki
Masło roztopić, dodać obrane pokrojone w kostkę pieczarki podsmażyć. Do podsmażonych pieczarek dodać szpinak, szczyptę soli i smażyć około 5 minut. Do usmażonych jajek dodać rozbełtane jajka z dodatkiem szczypty soli i pieprzu do smaku. Wszystko wymieszać i smażyć do ścięcia jajek. Wierzch posypać posiekanym szczypiorkiem. Podawać z grzankami. Smacznego
Jajecznica gotowa do podania.