Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepiej lubię jajecznicę z niewielką ilością dodatków. Nigdy nie robiłam z papryką, a dziś postanowiłam zrobić coś w opozycji do jajka na toście.
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 866
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113355
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1368
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 871
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 866
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113355
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1368
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 871
Składniki
Na patelnię wlej olej, dodaj jajka oraz mleko i smaż na najmniejszym ogniu
Paprykę umyj i pokrój w drobną kostkę, po czym dodaj do jajek i od czasu do czasu zamieszaj
W tym czasie chlebek albo włóż do tostera albo do grilla na "1".
Rozprowadz niewielką ilość słodkiego sosu chili po chlebku, pokryj mieszanką szpinaku, rukoli i rzeżuchy wodnej
Na tak przygotowany chlebek wyłóż jajecznicę