Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajecznica z kiełbasą i cebulą podana z domowego wypieku pieczywem jest idealna na poranne śniadanie.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7601
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2683
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7601
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2683
Składniki
Pokrojoną w plasterki kiełbasę smażymy na gorącym tłuszczu do ich ładnego zarumienienia. Do zarumienionych plasterków kiełbasy dodajemy pokrojoną w pół plastry cebulę, doprawiamy solą i pieprzem ziołowym. Wszystko smażymy na wolnym ogniu do ładnego zeszklenia cebuli.
Gdy cebula będzie ładnie zeszklona wbijamy jajka, solimy i smażymy dalej pod przykryciem do ścięcia się jajek. Gdy jajka będą ścięte całość wykładamy na talerz, mieszamy, posypujemy drobno pokrojoną nacią selera.
Podajemy gorące z pieczywem. Smacznego!!!