Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Początek wiosny to sezon świeże warzywa, w tym szparagi, które można przyrządzić na wiele ciekawych sposobów. Moim ulubionym daniem z udziałem szparagów jest jajecznica. Kilka prostych składników i zaledwie 15 minut pracy. Zobaczcie, jakie to proste!
Kotlety faszerowane szynką i serem to klasyczny przepis, który zachwyca swoim...
Odsłon: 3847
Kruche i mocno maślane ciasteczka kakaowe z kawałkami białej czekolady. Bardz...
Odsłon: 105
Rogaliki zrobione tylko z mąki i serka mascarpone. Dwa składniki, do tego ulu...
Odsłon: 405
Ciasto smakuje rewelacyjnie i pięknie wygląda. Masa jogurtowa zrobiona jest z...
Odsłon: 107
Gulasz z karkówki to mój kolejny pomysł na pyszny i prosty w przygotowaniu ob...
Odsłon: 46
Kotlety faszerowane szynką i serem to klasyczny przepis, który zachwyca swoim...
Odsłon: 3847
Kruche i mocno maślane ciasteczka kakaowe z kawałkami białej czekolady. Bardz...
Odsłon: 105
Rogaliki zrobione tylko z mąki i serka mascarpone. Dwa składniki, do tego ulu...
Odsłon: 405
Ciasto smakuje rewelacyjnie i pięknie wygląda. Masa jogurtowa zrobiona jest z...
Odsłon: 107
Gulasz z karkówki to mój kolejny pomysł na pyszny i prosty w przygotowaniu ob...
Odsłon: 46
Składniki
Szparagi płuczemy pod bieżącą wodą. Odcinamy zdrewniałe końce. Kroimy na 3 cm kawałki.
Na patelni rozpuszczamy łyżeczkę klarowanego masła. Szparagi podsmażamy przez około 5 minut.
Do miseczki wbijamy jajka. Doprawiamy solą i pieprzem. Jajka z przyprawami roztrzepujemy widelcem i wlewamy na patelnię z podsmażonymi szparagami.
Jajecznicę mieszamy. Podajemy na ciepło z chrupiącym pieczywem. Smacznego!