Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam szpinak i przyrządzałam go już na wiele różnych sposobów, ale uświadomiłam sobie, że jeszcze nigdy nie dodałam go do jajecznicy. Naprawiłam ten błąd i wyszło pysznie, polecam:)
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 203
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20237
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 203
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20237
Składniki
Szpinak myjemy, osuszamy i rwiemy na drobniejsze kawałki. Cebulę obieramy i kroimy w kosteczkę. Rozgrzewamy na patelni masło, dodajemy cebulkę i szklimy przez około 5 minut. Następnie dodajemy szpinak. Smażymy razem około 3-4 minut (aż szpinak zmięknie). Dodajemy roztrzepane jajka, doprawiamy solą i pieprzem. Smażymy do uzyskania pożądanej konsystencji. Podajemy z pieczywem. Smacznego:)