Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam szpinak i przyrządzałam go już na wiele różnych sposobów, ale uświadomiłam sobie, że jeszcze nigdy nie dodałam go do jajecznicy. Naprawiłam ten błąd i wyszło pysznie, polecam:)
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 249
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104564
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 349
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9075
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 249
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104564
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 349
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9075
Składniki
Szpinak myjemy, osuszamy i rwiemy na drobniejsze kawałki. Cebulę obieramy i kroimy w kosteczkę. Rozgrzewamy na patelni masło, dodajemy cebulkę i szklimy przez około 5 minut. Następnie dodajemy szpinak. Smażymy razem około 3-4 minut (aż szpinak zmięknie). Dodajemy roztrzepane jajka, doprawiamy solą i pieprzem. Smażymy do uzyskania pożądanej konsystencji. Podajemy z pieczywem. Smacznego:)