Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam szpinak i przyrządzałam go już na wiele różnych sposobów, ale uświadomiłam sobie, że jeszcze nigdy nie dodałam go do jajecznicy. Naprawiłam ten błąd i wyszło pysznie, polecam:)
Proponujemy błyskawiczny obiad dla zabieganych, czyli makaron spaghetti w pro...
Odsłon: 130
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 130
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 379
Bardzo prosty w przygotowaniu mus czekoladaowy. Z dwóch składników: jabłka i...
Odsłon: 1498
Proponujemy błyskawiczny obiad dla zabieganych, czyli makaron spaghetti w pro...
Odsłon: 130
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 130
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 379
Bardzo prosty w przygotowaniu mus czekoladaowy. Z dwóch składników: jabłka i...
Odsłon: 1498
Składniki
Szpinak myjemy, osuszamy i rwiemy na drobniejsze kawałki. Cebulę obieramy i kroimy w kosteczkę. Rozgrzewamy na patelni masło, dodajemy cebulkę i szklimy przez około 5 minut. Następnie dodajemy szpinak. Smażymy razem około 3-4 minut (aż szpinak zmięknie). Dodajemy roztrzepane jajka, doprawiamy solą i pieprzem. Smażymy do uzyskania pożądanej konsystencji. Podajemy z pieczywem. Smacznego:)