Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka i szpinak. Cóż może być lepszego?
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1463
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 52
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1372
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 265
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1463
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 52
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1372
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 265
Składniki
Na patelni rozgrzać olej, dodać szpinak oraz około 1/3 łyżeczki soli i dusić, od czasu do czasu mieszając, aż szpinak odparuje wodę i zmniejszy swoją objętość.
Dodać jajka i mieszając smażyć do ścięcia.
Doprawić pieprzem do smaku.
Podawać od razu po przygotowaniu.