Do góry

Śniadania Przepis na:

Jajecznica ze szpinakiem

Jajecznica ze szpinakiem

Autor:

Przepisów i artykułów: 273 Ocena: 1329

Dodano:

Odsłon: 113

Jajka i szpinak. Cóż może być lepszego?

Składniki

  • Szpinak świeży około 130 g
  • Jajka 2 szt.
  • Olej do smażenia 2 łyżki
  • Sól
  • Świeżo mielony pieprz
1-2 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Jajecznica ze szpinakiem

Przygotowanie

  1. Na patelni rozgrzać olej, dodać szpinak oraz około 1/3 łyżeczki soli i dusić, od czasu do czasu mieszając, aż szpinak odparuje wodę i zmniejszy swoją objętość.

  2. Dodać jajka i mieszając smażyć do ścięcia.

  3. Doprawić pieprzem do smaku.

  4. Podawać od razu po przygotowaniu.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń