Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka i szpinak. Cóż może być lepszego?
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 22516
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 164
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 350
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 491
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 22516
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 164
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 350
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 491
Składniki
Na patelni rozgrzać olej, dodać szpinak oraz około 1/3 łyżeczki soli i dusić, od czasu do czasu mieszając, aż szpinak odparuje wodę i zmniejszy swoją objętość.
Dodać jajka i mieszając smażyć do ścięcia.
Doprawić pieprzem do smaku.
Podawać od razu po przygotowaniu.