Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis z kuchni polskiej.
Czekoladowe z masłem orzechowym, owocami suszonymi i miodem. Z płatkami owsia...
Odsłon: 183
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 400
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 209
Czekoladowe z masłem orzechowym, owocami suszonymi i miodem. Z płatkami owsia...
Odsłon: 183
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 400
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 209
Składniki
Jajka obrać przekroić wzdłuż na połowę, wyjąć żółtka. Rybę oczyścić z ości. Do żółtek dodać rybę, posiekane grzyby, drobno pokrojoną paprykę, majonez i 1-2 łyżki szczypiorku. Przyprawić do smaku i dokładnie wymieszać. Białka wypełnić masą i posypać szczypiorkiem.