Śniadania Przepis na:
3-4 os. | 30 min | łatwe | przystępne |
Jajka obrać przekroić wzdłuż na połowę, wyjąć żółtka.
Rybę oczyścić z ości.
Do żółtek dodać rybę, posiekane grzyby, drobno pokrojoną paprykę, majonez i 1-2 łyżki szczypiorku.
Przyprawić do smaku i dokładnie wymieszać.
Białka wypełnić masą i posypać szczypiorkiem.
Na skróty
Komentarze do przepisu (4)

KulinarnaChwila 01 kwietniaZgłoś do usunięcia
Pyszotka:)1 Kto głosował? | Odpowiedz

Docherro 31 marcaZgłoś do usunięcia
Pyszne jajeczka:)1 Kto głosował? | Odpowiedz

Dariusz-D 31 marcaZgłoś do usunięcia
Fajne jajka.Zrobię z wędzoną makrelą i dodam trochę chrzanu :-)
0 Kto głosował? | Odpowiedz

Nevermore 31 marcaZgłoś do usunięcia
No i jak to wszystko zrobić, jak już setny przepis na jajka widzę ;) Pychotka :)1 Kto głosował? | Odpowiedz