Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis z kuchni polskiej.
 
         
         
         
            Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25881
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3042
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1397
 
            Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25881
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3042
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1397
 
         
         
                Składniki
Jajka obrać przekroić wzdłuż na połowę, wyjąć żółtka. Rybę oczyścić z ości. Do żółtek dodać rybę, posiekane grzyby, drobno pokrojoną paprykę, majonez i 1-2 łyżki szczypiorku. Przyprawić do smaku i dokładnie wymieszać. Białka wypełnić masą i posypać szczypiorkiem.