Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponuję dwa rodzaje jajek faszerowanych. Super propozycja na świąteczny stół lub przyjęcie rodzinne. Oba przepisy na 4 jajka, czyli 8 połówek.
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 663
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 110
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1244
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 663
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 110
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1244
Składniki
Farsz nr 1: Kawałki awokado i łososia, żółtka i twarożek zblendować. Następnie dodać słonecznik i pomieszać. Udekorować jajka.
Farsz nr 2: Wszystkie składniki wymieszać i udekorować jajka.