Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponuję dwa rodzaje jajek faszerowanych. Super propozycja na świąteczny stół lub przyjęcie rodzinne. Oba przepisy na 4 jajka, czyli 8 połówek.
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2189
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 947
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23104
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2189
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 947
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23104
Składniki
Farsz nr 1: Kawałki awokado i łososia, żółtka i twarożek zblendować. Następnie dodać słonecznik i pomieszać. Udekorować jajka.
Farsz nr 2: Wszystkie składniki wymieszać i udekorować jajka.