Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponuję dwa rodzaje jajek faszerowanych. Super propozycja na świąteczny stół lub przyjęcie rodzinne. Oba przepisy na 4 jajka, czyli 8 połówek.
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29570
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2222
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29570
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2222
Składniki
Farsz nr 1: Kawałki awokado i łososia, żółtka i twarożek zblendować. Następnie dodać słonecznik i pomieszać. Udekorować jajka.
Farsz nr 2: Wszystkie składniki wymieszać i udekorować jajka.