Do góry

Śniadania Przepis na:

Jajka faszerowane tuńczykiem

Jajka faszerowane tuńczykiem

Autor:

Przepisów i artykułów: 46 Ocena: 852

Dodano:

Odsłon: 5535

Idealna propozycja na śniadanie.

Składniki

  • Jajka – 8 sztuk
  • 1 puszka tuńczyka w sosie własnym
  • 2 łyżki majonezu
  • 1 łyżka musztardy sarepskiej
  • Szczypiorek
  • Sól i pieprz
3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Jajka gotujemy na twardo, hartujemy w zimnej wodzie i od razu obieramy. Następnie kroimy na pół i wyjmujemy żółtka.

  2. Żółtka wrzucamy do miseczki, dodajemy tuńczyka, majonez, musztardę, sól i pieprz. Całość dokładnie mieszamy.

  3. Połówki białek wypełnij przygotowanym farszem, posyp szczypiorek i gotowe.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń