Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mały eksperyment smakowy ;)
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326751
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12130
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17022
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326751
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12130
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17022
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy dokładnie Kroimy wzdłuż na połówki , wyciągamy żółtka do miski, białka odkładamy na półmisek.
Do żółtek dodajemy serek, wasabi, pokrojony drobniutko imbir marynowany, dodajemy sól i pieprz Wszystko razem mieszamy na jednolitą masę.
Przygotowaną masą wypełniamy połówki białek i podajemy :)
Smacznego :)