Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie jajka na śniadanie to jest to.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4082
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11184
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6425
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5442
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13415
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5183
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4082
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11184
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6425
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5442
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13415
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5183
Składniki
Wykonanie: Jajka ugotować na twardo i ostudzić. Potłuc skorupkę tak aby jajka zostały w całości. Zalać zimną wodą, posolić, dodać herbatę, anyż i gotować na bardzo małym ogniu przez 1,5 godziny. Następnie odstawić na noc razem z wodą w której się gotowały. Następnego dnia obrać i podawać z majonezem lub ketchupem.