Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie jajka na śniadanie to jest to.
Ten sernik jest lekki puszysty i znika bardzo szybko :)
Odsłon: 105446
Słodki ziemniak w cieście? Uwierzcie, to ciasto cieszy podniebienie..... Bata...
Odsłon: 86
Prawie ostatnie zebrane bakłażany przeznaczyłam na klasyczne sycylijskie dani...
Odsłon: 4549
Makaron penne podany z sosem wieprzowym z łopatki.
Odsłon: 25
Ten sernik jest lekki puszysty i znika bardzo szybko :)
Odsłon: 105446
Słodki ziemniak w cieście? Uwierzcie, to ciasto cieszy podniebienie..... Bata...
Odsłon: 86
Prawie ostatnie zebrane bakłażany przeznaczyłam na klasyczne sycylijskie dani...
Odsłon: 4549
Makaron penne podany z sosem wieprzowym z łopatki.
Odsłon: 25
Składniki
Wykonanie: Jajka ugotować na twardo i ostudzić. Potłuc skorupkę tak aby jajka zostały w całości. Zalać zimną wodą, posolić, dodać herbatę, anyż i gotować na bardzo małym ogniu przez 1,5 godziny. Następnie odstawić na noc razem z wodą w której się gotowały. Następnego dnia obrać i podawać z majonezem lub ketchupem.