Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie jajka na śniadanie to jest to.
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 18
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 65
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 137
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 18
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 65
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 137
Składniki
Wykonanie: Jajka ugotować na twardo i ostudzić. Potłuc skorupkę tak aby jajka zostały w całości. Zalać zimną wodą, posolić, dodać herbatę, anyż i gotować na bardzo małym ogniu przez 1,5 godziny. Następnie odstawić na noc razem z wodą w której się gotowały. Następnego dnia obrać i podawać z majonezem lub ketchupem.