Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336696
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4076
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423206
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2628
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336696
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4076
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423206
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2628
Składniki
Fasolkę oczyściłem i obgotowałem ok. 5 minut we wrzątku. Osączyłem. Na oleju przesmażyłem posiekaną cebulę i pokrojoną w paseczki paprykę. Dodałem czosnek i fasolkę , pokrojoną w plasterki kiełbasę. Smażyłem wszystko razem 5 minut , cały czas mieszając. Dodałem obrane ze skórki i pokrojone w kostkę pomidory. Doprawiłem całość solą , pieprzem i ostrą papryką. Tak przygotowane warzywa przełożyłem do wcześniej podgrzanego naczynia żaroodpornego. W warzywach zrobiłem wgłębienia , wbiłem jajka. Naczynie wstawiłem do piekarnika i zapiekałem , aż jajka się ścięły.