Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kolejne pożywne śniadanko :-) polecam smacznie w te już naprawdę zimne dni :-)
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 74
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 207
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 86
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 74
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 207
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 86
Składniki
na patelni rozgrzewamy masło z olejem-podsmażamy na chrupko plastry boczku,przekładamy na talerzyk z papierowym ręcznikiem aby me odsàczyć z tłuszczu
na drugiej patelni smażymy sadzone jajka na takim samym mixie masło-olej kroimy na pòł avocado,wyjmujemy połowy ze skòry,usuwamy pestkę plastry avocado podajemy z boczkiem I jajkami oraz pieczywkiem naszym ulubionym Opròszamy przyprawami I solà Smacznego :-)