Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przede wszystkim smaczne ale i oczywiście szybkie do zrobienia. Fajnie smakują w chlebkach pita
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10392
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5991
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5314
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12836
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4583
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10392
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5991
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5314
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12836
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4583
Składniki
ugotowane na twardo jajka obieramy. Na każdym jajku robimy z jednej strony po 3-4 płytkie nacięcia
Cebulę kroimy w piórka, czosnek drobno siekamy.
Na niedużej ilości masła podsmażamy cebulę wraz z czosnkiem i przyprawami. Gdy będzie szklista, dodajemy jajka. Mieszamy, by obtoczyły się w przyprawach.
podajemy od razu posypane natką kolendry