Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 93
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 93
Składniki
Jajka ugotowane na twardo obrać ze skorupek. Przekroić i wyjąć żółtka. Pomidora obrać ze skórki. Włożyć do garnuszka z gorącą wodą, a następnie schłodzić w zimnej wodzie. Skórkę bez problemu można usunąć. Oczyścić z nasion i pokroić w drobną kostkę. Żółtka utrzeć z majonezem. Dodać pomidora, natkę pietruszki. Dodać pieprz i sól do smaku. Wymieszać. Wypełnić połówki białek farszem. Gotowe. Smacznego