Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka na śniadanie to absolutny must have każdego naszego weekendu ! Jajecznica, jajka ma miękko, jajka w koszulce czy klasyczne sadzone zawsze sprawdzą się na leniwe weekendowe śniadanie. Tym razem proponuję jajko zapiekane w dużej, mięsistej pieczarce. Z dodatkiem soli, pieprzu oraz chrupiącej cebulki dymki.
Dzisiejsze pałki to szybki, prosty i smaczny przepis na obiad dla całej rodzi...
Odsłon: 172
Kiedyś już chyba wspominałem, że przepis na ten sernik otrzymałem od mojej ps...
Odsłon: 111
Dzisiejsze pałki to szybki, prosty i smaczny przepis na obiad dla całej rodzi...
Odsłon: 172
Kiedyś już chyba wspominałem, że przepis na ten sernik otrzymałem od mojej ps...
Odsłon: 111
Składniki
Dno naczynia do zapiekania smarujemy lekko olejem. Każdą pieczarkę obieramy, nóżkę wydrążamy, drobno kroimy i z powrotem wkładamy do kapelusza.
Grzyby wkładamy do naczynia. Do każdej pieczarki wbijamy ostrożnie jajko, dodajemy sól ora pieprz. Pieczarki pieczemy w 180 stopniach około 25 minut aby jajka się ścięły. Gotowe posypujemy szczypiorkiem.