Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka zapiekane z szynką i serem to doskonała propozycja na sycące śniadanie. Stanowi świetną alternatywę dla jajecznicy. Składniki do ich przygotowania z pewnością odnajdziecie w swojej kuchni.
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 182
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22410
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 208
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 182
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22410
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 208
Składniki
Do miseczki wbij jajka. Dodaj śmietanę i musztardę. Składniki wymieszaj. Masę jajeczną dopraw do smaku solą i pieprzem.
Paprykę, cebulę i szynkę pokrój w drobną kostkę. Szczypiorek drobno poszatkuj. Składniki razem ze startym serem dodaj do masy jajecznej. Całość wymieszaj.
Piekarnik rozgrzej do 180 stopni (grzałka góra-dół).
Jajka z szynką i serem przelej na żeliwną patelnię. Zapiekaj w piekarniku przez około 25 minut (aż jajka całkowicie się zetną).