Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 67
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 123
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 359
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 67
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 123
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 359
Składniki
1. rozgrzać olej, wrzucić szpinak, dodać pokrojony czosnek, dusić do miękkości, dodać serek, posolić, dusić do odparowania płynu, 2. z bułek odciąć wierzch, wydrążyć bułki, w powstałe zagłębienia włożyć po łyżce szpinaku, rozsmarować równo po dnie, następnie wbić po jednym jajku, posolić i popieprzyć po wierzchu, wstawić do nagrzanego piekarnika, piec ok 8 min do ścięcia jajka, 3. posypać pokrojonym szczypiorkiem, smacznego