Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 358
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11150
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3865
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1335
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 358
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11150
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3865
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1335
Składniki
1. rozgrzać olej, wrzucić szpinak, dodać pokrojony czosnek, dusić do miękkości, dodać serek, posolić, dusić do odparowania płynu, 2. z bułek odciąć wierzch, wydrążyć bułki, w powstałe zagłębienia włożyć po łyżce szpinaku, rozsmarować równo po dnie, następnie wbić po jednym jajku, posolić i popieprzyć po wierzchu, wstawić do nagrzanego piekarnika, piec ok 8 min do ścięcia jajka, 3. posypać pokrojonym szczypiorkiem, smacznego