Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli zostaną Wam z obiadu jakieś węglowodany, wykorzystajcie je następnego dnia na śniadanie.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5356
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 885
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11785
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5071
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1334
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5356
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 885
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11785
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5071
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1334
Składniki
Jedno z moich ulubionych dań - jajko sadzone. Obojętne z czym - ziemniakami, makaronem, kuskami domowymi i, jak się okazało, ziemniaczkami pieczonymi. Jeśli zostaną Wam z obiadu jakieś węglowodany, wykorzystajcie je następnego dnia na śniadanie. Ja piekłam mięso razem z ziemniakami. Na teflonową patelnię wylałam jajko, osoliłam i smażyłam, aż białko się ścięło. Na sam koniec posypałam szczypiorkiem. Jajko wyłożyłam na odgrzane ziemniaki i delektowałam się smakiem...