Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja pysznego śniadania z bułką kajzerką, serem, szynką pieczarkami, papryką i jajkiem.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 66
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 233
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2839
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 66
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 233
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2839
Składniki
Na początku odcinamy górną część bułki i wydrążamy środek. Bułki odkładamy na blachę wyłożoną papierem do pieczenia.
Kroimy w kostkę pieczarki, paprykę i szynkę. Ser ścieramy na tarce.
Do każdej bułki wkładamy trochę sera, pieczarki ,szynkę i paprykę.
Na górę bułki wbijamy po jednym jajku. Solimy i pieprzymy. Wkładamy do rozgrzanego piekarnika do temperatury 200°C na 15 minut jak chcemy żeby żółko było płynne, lub 20-23 minuty żeby jajko się całkowicie ścięło.
Po wyjęciu z piekarnika posypujemy szczypiorkiem. Smacznego!!!