Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i sycące śniadanie. Wystarczy parę składników i gotowe! Zapraszam do zapinania się z poniższym przepisem. Smacznego!!!
Garnek, talerz, łyżka, tarka
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 799
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425181
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10736
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 799
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425181
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10736
Składniki
Wsyp do garnka 70g płatków owsianych górskich, zalej je mlekiem. Gotuj do momentu kiedy płatki wchłoną mleko. Między czasie zetrzyj marchewkę i dodaj do gotujących się płatków. Na koniec dodaj cynamon i wszystko porządnie wymieszaj.
Możesz dodać swoje własne dodatki, jednak polecam bardzo spróbować z naturalnym jogurtem, płatkami migdałowymi i mrożonymi malinami, borówkami. Całość posyp cynamon. Jesienna owsianka gotowa. Smacznego!!!