Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i sycące śniadanie. Wystarczy parę składników i gotowe! Zapraszam do zapinania się z poniższym przepisem. Smacznego!!!
Garnek, talerz, łyżka, tarka
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 285
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1402
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 279
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1000
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 285
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1402
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 279
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1000
Składniki
Wsyp do garnka 70g płatków owsianych górskich, zalej je mlekiem. Gotuj do momentu kiedy płatki wchłoną mleko. Między czasie zetrzyj marchewkę i dodaj do gotujących się płatków. Na koniec dodaj cynamon i wszystko porządnie wymieszaj.
Możesz dodać swoje własne dodatki, jednak polecam bardzo spróbować z naturalnym jogurtem, płatkami migdałowymi i mrożonymi malinami, borówkami. Całość posyp cynamon. Jesienna owsianka gotowa. Smacznego!!!