Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i sycące śniadanie. Wystarczy parę składników i gotowe! Zapraszam do zapinania się z poniższym przepisem. Smacznego!!!
Garnek, talerz, łyżka, tarka
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 816
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8889
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1311
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10521
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4743
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 816
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8889
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1311
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10521
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4743
Składniki
Wsyp do garnka 70g płatków owsianych górskich, zalej je mlekiem. Gotuj do momentu kiedy płatki wchłoną mleko. Między czasie zetrzyj marchewkę i dodaj do gotujących się płatków. Na koniec dodaj cynamon i wszystko porządnie wymieszaj.
Możesz dodać swoje własne dodatki, jednak polecam bardzo spróbować z naturalnym jogurtem, płatkami migdałowymi i mrożonymi malinami, borówkami. Całość posyp cynamon. Jesienna owsianka gotowa. Smacznego!!!