Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34171
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1383
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113610
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34171
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1383
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113610
Składniki
Bułę przekrawam. Smaruję połówki serem białym. Na dolnej połówce układam sałatę. Dodaję trochę śmietany. Solę i pieprzę. Układam pokrojonego śledzia. Na niego nakładam pokrojonego w plastry ogórka. Na górnej połówce układam pokrojoną w plastry cebulę. Smaruję musztardą. Solę i pieprzę. Dodaję ser żółty. Smaruję lekko śmietaną. Składam obie połówki.