Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 419
Polecam. Mało pracochłonny i bardzo smaczny.
Odsłon: 539
Smażone w głębokim tłuszczu, w smaku trochę przypominają nasze faworki. Popu...
Odsłon: 26
Jest to bardzo rozgrzewający, lekko pikantny napój, idealny na zimowe dni. Ni...
Odsłon: 92
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 419
Polecam. Mało pracochłonny i bardzo smaczny.
Odsłon: 539
Smażone w głębokim tłuszczu, w smaku trochę przypominają nasze faworki. Popu...
Odsłon: 26
Jest to bardzo rozgrzewający, lekko pikantny napój, idealny na zimowe dni. Ni...
Odsłon: 92
Składniki
Jajka ugotować na twardo i poobierać ze skórki. Liście sałaty wypłukać, pomidor opłukać, ogórek obrać ze skórki. Z papryki usunąć gniazda nasienne. Bułki przekroić na pół posmarować masłem poukładać warzywa oraz wędlinę i jajko.