Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak już cała pierś z indyka będzie upieczona to możemy zrobić z niej kanapki. Super smaczne i dietetyczne. Mięso jest delikatne w smaku, a kanapka wypełniona warzywami. Przetestowałam kanapkę w wersji na zimno ciabatta z oliwkami oraz w wersji ciepłej z grillowanym chlebem tostowym. Obydwie są pyszne.
Kwintesencja smaku jagnięciny i najlepsze danie z grilla.
Odsłon: 56
Szybka i smaczna przekąska idealna na imprezę i niespodziewanych gości.
Odsłon: 43747
Smacznie i dietetycznie.
Odsłon: 202
Delikatne mięso, aromatyczne kurki, smaczne sery, to super połączenie aby pow...
Odsłon: 628
Kwintesencja smaku jagnięciny i najlepsze danie z grilla.
Odsłon: 56
Szybka i smaczna przekąska idealna na imprezę i niespodziewanych gości.
Odsłon: 43747
Smacznie i dietetycznie.
Odsłon: 202
Delikatne mięso, aromatyczne kurki, smaczne sery, to super połączenie aby pow...
Odsłon: 628
Składniki
Przygotować sos do kanapki. Proporcje sosu to 1 łyżka jogurtu na jedną łyżkę sosu z pieczeni. Indyka pokroić w cienkie plastry. Do przekrojonej ciabatty włożyć rukole, polać octem balsamicznym. Poukładać na tym plastry pieczeni. Wszystko polać sosem pieczeniowym. Pomidorki przekroić na pół, poukładać na kanapce i przykryć druga warstwą rukoli. Jeść ostrożnie nad talerzem:)