Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak już cała pierś z indyka będzie upieczona to możemy zrobić z niej kanapki. Super smaczne i dietetyczne. Mięso jest delikatne w smaku, a kanapka wypełniona warzywami. Przetestowałam kanapkę w wersji na zimno ciabatta z oliwkami oraz w wersji ciepłej z grillowanym chlebem tostowym. Obydwie są pyszne.
Zupa wyrazista w smaku. Dobrze smakuje z kaszą gryczaną.
Odsłon: 1731
Smaczne danie :)
Odsłon: 827
Ciasto jest pyszne. Można powiedzieć też, że zdrowe.
Odsłon: 1600
Polecam. Sprawdziłam. To jest dobre. Syci i odżywia.
Odsłon: 1049
Polecam na kolację.
Odsłon: 235
Rosół często gości na świątecznym stole. Cieszy się nieustająco ogromną popul...
Odsłon: 352
Zupa wyrazista w smaku. Dobrze smakuje z kaszą gryczaną.
Odsłon: 1731
Smaczne danie :)
Odsłon: 827
Ciasto jest pyszne. Można powiedzieć też, że zdrowe.
Odsłon: 1600
Polecam. Sprawdziłam. To jest dobre. Syci i odżywia.
Odsłon: 1049
Polecam na kolację.
Odsłon: 235
Rosół często gości na świątecznym stole. Cieszy się nieustająco ogromną popul...
Odsłon: 352
Składniki
Przygotować sos do kanapki. Proporcje sosu to 1 łyżka jogurtu na jedną łyżkę sosu z pieczeni. Indyka pokroić w cienkie plastry. Do przekrojonej ciabatty włożyć rukole, polać octem balsamicznym. Poukładać na tym plastry pieczeni. Wszystko polać sosem pieczeniowym. Pomidorki przekroić na pół, poukładać na kanapce i przykryć druga warstwą rukoli. Jeść ostrożnie nad talerzem:)