Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sympatyczne kanapki dla miłośników psiaków:)
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1331
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5856
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8843
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18518
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1331
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5856
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8843
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18518
Składniki
Pieczywo smarujemy masłem lub pastą jajeczną.
Plasterki mortadeli dzielimy na połówki.
Rzodkiewkę kroimy w plasterki.
Z plasterków sera salami tworzymy plamki na pyszczku.
Z plasterków rzodkiewki i oliwek wykonujemy oczy, z parówek języczki, natomiast z mortadeli - uszy.
Z oliwek tworzymy nos i pyszczek pieska.