Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sympatyczne kanapki dla miłośników psiaków:)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113604
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113604
Składniki
Pieczywo smarujemy masłem lub pastą jajeczną.
Plasterki mortadeli dzielimy na połówki.
Rzodkiewkę kroimy w plasterki.
Z plasterków sera salami tworzymy plamki na pyszczku.
Z plasterków rzodkiewki i oliwek wykonujemy oczy, z parówek języczki, natomiast z mortadeli - uszy.
Z oliwek tworzymy nos i pyszczek pieska.