Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sympatyczne kanapki dla miłośników psiaków:)
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 333
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15103
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3056
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 333
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15103
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3056
Składniki
Pieczywo smarujemy masłem lub pastą jajeczną.
Plasterki mortadeli dzielimy na połówki.
Rzodkiewkę kroimy w plasterki.
Z plasterków sera salami tworzymy plamki na pyszczku.
Z plasterków rzodkiewki i oliwek wykonujemy oczy, z parówek języczki, natomiast z mortadeli - uszy.
Z oliwek tworzymy nos i pyszczek pieska.