Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne połączenie smaków!
...ale pyszny.
Odsłon: 691
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 72
Polecam.
Odsłon: 620
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 348
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 149
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5121
...ale pyszny.
Odsłon: 691
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 72
Polecam.
Odsłon: 620
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 348
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 149
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5121
Składniki
Pieczywo zrumieniłam na suchej patelni i potem skropiłam je oliwą smakową- czosnkowo, chili, prowansalską. Grzanki można po prostu natrzeć czosnkiem. Kupiłam gotowe pokrojone mięso na tatara. Dodałam do niego znowu oliwy smakowej, kilka łyżek wody filtrowanej i wyrobiłam masę. Woda jest konieczna, mięso będzie delikatniejsze w konsystencji. Grzanki posmarowałam tatarem, udekorowałam plastrami grzybów, posiekaną cebulką i kaparami. Całość posypałam pieprzem i przed konsumpcją skrapiałam sokiem z cytryny. Grzyby dodają głębokiego smaku, kapar jest zarazem słony i lekko octowy. Smacznego :)