Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne połączenie smaków!
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 430
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 2162
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38643
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1350
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 430
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 2162
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38643
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1350
Składniki
Pieczywo zrumieniłam na suchej patelni i potem skropiłam je oliwą smakową- czosnkowo, chili, prowansalską. Grzanki można po prostu natrzeć czosnkiem. Kupiłam gotowe pokrojone mięso na tatara. Dodałam do niego znowu oliwy smakowej, kilka łyżek wody filtrowanej i wyrobiłam masę. Woda jest konieczna, mięso będzie delikatniejsze w konsystencji. Grzanki posmarowałam tatarem, udekorowałam plastrami grzybów, posiekaną cebulką i kaparami. Całość posypałam pieprzem i przed konsumpcją skrapiałam sokiem z cytryny. Grzyby dodają głębokiego smaku, kapar jest zarazem słony i lekko octowy. Smacznego :)