Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
idealna do śniadaniowych kanapek
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 92
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 200
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 210
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 92
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 200
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 210
Składniki
łososia rozgniatamy dokładnie widelcem w dużej misce, usuwając oczywiście ewentualną skórę
jajka gotujemy na twardo, zalewamy zimną wodą i studzimy, a potem obieramy i ścieramy na tarce, na grubych oczkach, bezpośrednio do miski z łososiem
teraz do miski dodajemy majonez i musztardę i wszystko dokładnie mieszamy, ewentualnie solimy do smaku, odstawiamy na 1-2 godziny do lodówki i gotowe, smacznego ;-)