Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
idealna do śniadaniowych kanapek
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4143
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11340
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6507
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5483
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13529
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5305
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4143
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11340
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6507
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5483
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13529
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5305
Składniki
łososia rozgniatamy dokładnie widelcem w dużej misce, usuwając oczywiście ewentualną skórę
jajka gotujemy na twardo, zalewamy zimną wodą i studzimy, a potem obieramy i ścieramy na tarce, na grubych oczkach, bezpośrednio do miski z łososiem
teraz do miski dodajemy majonez i musztardę i wszystko dokładnie mieszamy, ewentualnie solimy do smaku, odstawiamy na 1-2 godziny do lodówki i gotowe, smacznego ;-)