Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
czyli wspomnienie klasyki z dzieciństwa, danie zwane na Śląsku "fisza z kyjzom", no i wiem, że jest szara... ale w smaku fantastyczna ;-)
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 688
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 159
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1342
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 688
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 159
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1342
Składniki
Z sardynek odlewamy olej, a rybę wrzucamy do miski. Dorzucamy ser, śmietanę, sól i pieprz.
Całość blendujemy na gładką masę (bądź rozdrabniamy dokładnie widelcem). I gotowe, smacznego ;-)
Idealna pasta na śniadanie, podana na kanapkach z pomidorem, w towarzystwie jajka na miękko... Palce lizać