Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kolejna pasta do kanapek, która dzielnie wygrywa u nas w domu z kupnymi wędlinami, najlepiej przygotować ją wraz z rosołem, czyli zacząć od ugotowania rosołu na całym kurczaku ;-)
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8523
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2997
Polecam.
Odsłon: 1768
Polecam.
Odsłon: 506
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8523
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2997
Polecam.
Odsłon: 1768
Polecam.
Odsłon: 506
Składniki
wystudzonego kurczaka dokładnie obieramy, tak aby zostało tylko czyste mięso, a potem co większe kawałki kroimy kostkę
obrane mięso wrzucamy do blendera, dodajemy przecier pomidorowy, musztardę, paprykę i połowę majonezu, blendujemy na gładką masę, a potem dodajemy jeszcze majonez aż do uzyskania wymaganej konsystencji, na końcu solimy i dokładnie mieszamy, przekładamy do pojemnika i wkładamy na noc do lodówki, smacznego ;-)