Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kolejna pasta do kanapek, która dzielnie wygrywa u nas w domu z kupnymi wędlinami, najlepiej przygotować ją wraz z rosołem, czyli zacząć od ugotowania rosołu na całym kurczaku ;-)
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 324
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 736
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 749
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 38
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 324
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 736
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 749
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 38
Składniki
wystudzonego kurczaka dokładnie obieramy, tak aby zostało tylko czyste mięso, a potem co większe kawałki kroimy kostkę
obrane mięso wrzucamy do blendera, dodajemy przecier pomidorowy, musztardę, paprykę i połowę majonezu, blendujemy na gładką masę, a potem dodajemy jeszcze majonez aż do uzyskania wymaganej konsystencji, na końcu solimy i dokładnie mieszamy, przekładamy do pojemnika i wkładamy na noc do lodówki, smacznego ;-)