Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kolejna pasta do kanapek, która dzielnie wygrywa u nas w domu z kupnymi wędlinami, najlepiej przygotować ją wraz z rosołem, czyli zacząć od ugotowania rosołu na całym kurczaku ;-)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34170
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113609
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34170
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113609
Składniki
wystudzonego kurczaka dokładnie obieramy, tak aby zostało tylko czyste mięso, a potem co większe kawałki kroimy kostkę
obrane mięso wrzucamy do blendera, dodajemy przecier pomidorowy, musztardę, paprykę i połowę majonezu, blendujemy na gładką masę, a potem dodajemy jeszcze majonez aż do uzyskania wymaganej konsystencji, na końcu solimy i dokładnie mieszamy, przekładamy do pojemnika i wkładamy na noc do lodówki, smacznego ;-)