Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i pyszna pasta kanapkowa z wędzonej makreli, czerwonej fasoli z majonezem i szczypiorkiem
Polecam, pychota.
Odsłon: 717
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4963
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 886
Przepis dnia
Czekoladowe muffiny to klasyka, która nigdy się nie nudzi. Wilgotne i puszyst...
Odsłon: 304
Polecam, pychota.
Odsłon: 717
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4963
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 886
Przepis dnia
Czekoladowe muffiny to klasyka, która nigdy się nie nudzi. Wilgotne i puszyst...
Odsłon: 304
Składniki
Makrelę obrać ze skóry, wyjąć kręgosłup, podrobić mięso wyjmując z niego ości, przełożyć do miski. Fasolę przepłukać, odsączyć i rozgnieść widelcem na drobniejsze kawałki, dodać do ryby. Dodać jogurt, majonez, sok z cytryny i posiekany szczypiorek - całość dobrze wymieszać i doprawić solą i pieprzem.