Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i pyszna pasta kanapkowa z wędzonej makreli, czerwonej fasoli z majonezem i szczypiorkiem
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414313
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2286
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414313
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2286
Składniki
Makrelę obrać ze skóry, wyjąć kręgosłup, podrobić mięso wyjmując z niego ości, przełożyć do miski. Fasolę przepłukać, odsączyć i rozgnieść widelcem na drobniejsze kawałki, dodać do ryby. Dodać jogurt, majonez, sok z cytryny i posiekany szczypiorek - całość dobrze wymieszać i doprawić solą i pieprzem.