Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na sympatyczne śniadanie.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5228
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 803
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11621
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5031
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1273
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5228
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 803
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11621
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5031
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1273
Składniki
Pieczywo smarujemy masłem lub pastą jajeczną.
Z sera wycinamy uszy i pyszczki zwierzaków.
Z plasterków ogórka, oliwek i majonezu wykonujemy oczy.
Z oliwek tworzymy nosy, natomiast ze szczypiorku - wąsy.