Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 686
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 68
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 94
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 686
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 68
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 94
Składniki
cebule pokroic w plasterki,jablko w talarki, papryke w drobne paski, kielbase pociac w 5 cm kawalki pokrojone na pol, wszytsko wrzucic na oliwe i smazyc, pod koniec smazenia podlac winem zwiekszyc ogien i czekac az wino odparuje; nie przyprawiac warzywa i wino samo nadadza smak potrawie; doskonale sniadanie ....do tego warzywa musztarda i gotowe:)