Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1369
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1369
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
cebule pokroic w plasterki,jablko w talarki, papryke w drobne paski, kielbase pociac w 5 cm kawalki pokrojone na pol, wszytsko wrzucic na oliwe i smazyc, pod koniec smazenia podlac winem zwiekszyc ogien i czekac az wino odparuje; nie przyprawiac warzywa i wino samo nadadza smak potrawie; doskonale sniadanie ....do tego warzywa musztarda i gotowe:)