Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1736
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15175
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4190
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8946
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1736
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15175
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4190
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8946
Składniki
cebule pokroic w plasterki,jablko w talarki, papryke w drobne paski, kielbase pociac w 5 cm kawalki pokrojone na pol, wszytsko wrzucic na oliwe i smazyc, pod koniec smazenia podlac winem zwiekszyc ogien i czekac az wino odparuje; nie przyprawiac warzywa i wino samo nadadza smak potrawie; doskonale sniadanie ....do tego warzywa musztarda i gotowe:)