Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1224
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 440
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1307
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1224
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 440
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1307
Składniki
cebule pokroic w plasterki,jablko w talarki, papryke w drobne paski, kielbase pociac w 5 cm kawalki pokrojone na pol, wszytsko wrzucic na oliwe i smazyc, pod koniec smazenia podlac winem zwiekszyc ogien i czekac az wino odparuje; nie przyprawiac warzywa i wino samo nadadza smak potrawie; doskonale sniadanie ....do tego warzywa musztarda i gotowe:)