Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polewa na piernik zawsze świetnie dopełnia smak korzennego ciasta. Gładka, kr...
Odsłon: 25
Ostatnio w gotowaniu idę na łatwiznę i szukam sposobów na to, jak szybko przy...
Odsłon: 28
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 660
Idealna na różne imprezy, święta czy kolację.
Odsłon: 118
Polewa na piernik zawsze świetnie dopełnia smak korzennego ciasta. Gładka, kr...
Odsłon: 25
Ostatnio w gotowaniu idę na łatwiznę i szukam sposobów na to, jak szybko przy...
Odsłon: 28
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 660
Idealna na różne imprezy, święta czy kolację.
Odsłon: 118
Składniki
Płatki kokosowe uprażyć na suchej patelni, wystudzić.
Mango obrać ze skórki, wykroić miąższ, zmiksować z sokiem z limonki.
Jogurt wymieszać z miodem i wiórkami kokosowymi.
Jogurt i mus ułożyć warstwami w pucharkach, posypać prażonymi płatkami kokosowymi.