Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dowód na to, że kuskus jest pyszny nie tylko w daniach wytrawnych, ale można go również podać na słodko zamiast płatków owsianych:) Szczerze polecam, zdrowe i smaczne śniadanko:)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8214
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 436
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8214
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 436
Składniki
Kaszę i rodzynki zalewamy gorącym mlekiem. Przykrywamy i zostawiamy na 5 minut do zaparzenia. W tym czasie jabłko myjemy i ścieramy na tarce o grubych oczkach wraz ze skórką. Orzeszki rozdrabniamy. Jabłko dodajemy do zaparzonej kaszy, mieszamy. Przekładamy do miseczki, górę obsypujemy orzeszkami. Smacznego:)