Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dowód na to, że kuskus jest pyszny nie tylko w daniach wytrawnych, ale można go również podać na słodko zamiast płatków owsianych:) Szczerze polecam, zdrowe i smaczne śniadanko:)
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2065
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały pasztet z pieczonej kaczki z d...
Odsłon: 3284
Żeby relish z cukinii ładnie wyglądał w słoikach i na talerzu, najlepiej będz...
Odsłon: 2287
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2065
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały pasztet z pieczonej kaczki z d...
Odsłon: 3284
Żeby relish z cukinii ładnie wyglądał w słoikach i na talerzu, najlepiej będz...
Odsłon: 2287
Składniki
Kaszę i rodzynki zalewamy gorącym mlekiem. Przykrywamy i zostawiamy na 5 minut do zaparzenia. W tym czasie jabłko myjemy i ścieramy na tarce o grubych oczkach wraz ze skórką. Orzeszki rozdrabniamy. Jabłko dodajemy do zaparzonej kaszy, mieszamy. Przekładamy do miseczki, górę obsypujemy orzeszkami. Smacznego:)